doorbreek de patronen, ga echt samenwerken

MT begeleiding

Er moet wat gebeuren in je Management Team of directie. Samen sturen jullie de organisatie aan, maar je merkt dat het niet goed gaat.

  • Iedereen is te druk met zijn eigen dagelijkse sores. Zo kom je nooit tot elkaar en met een gezamenlijke oplossing.
  • Als je bij elkaar zit, dan is het vooral zenden. Ieder voor zich en niemand die echt naar elkaar luistert.
  • Belangrijke besluiten worden steeds opnieuw doorgeschoven. Weer een analyse én nog een rapport erbij. Terwijl je het eigenlijk al lang weet.
  • Nieuwe ideeën en initiatieven worden vakkundig om zeep geholpen of sterven een stille dood.
  • Van buitenaf gezien lijkt het misschien best gezellig in je MT. Maar ondertussen broeit en speelt er van alles tussen jullie. En dat wordt  nooit besproken.
  • Eén teamlid heeft het 2 jaar geleden al opgegeven. Die gaat liever wat anders doen. Maar die doet dat niet. Dead meat in the chair.

Ondertussen mist je hele organisatie energie, focus en vertrouwen. Daar heb jij, en iedereen om je heen, flink last van. Het kost je bakken met tijd en het geeft vooral veel stress.

Wil jij met je MT aan de slag, kies voor de MT begeleiding van WEYT.

Heb je een concreet vraagstuk of wil je gewoon even sparren? Neem contact op!

Bel +31 (0)6 4221 6857

Waarom MT begeleiding van WEYT?

Specialist

20+ jaar ervaring in industriële-, technische- en handelsomgevingen

Maatwerk

Passend bij jouw specifieke situatie, je wensen en je mogelijkheden.

Doelgericht

Doorbreek patronen. Creëer eenheid, helderheid, focus & krachtig leiderschap

Doen wat werkt

Praktisch aanpakken vanuit een stevige theoretische onderbouwing

Naar de essentie

Met respect, humor en compassie ook de lastige dingen aangaan.

Inspirerend & Activerend

Jouw MT heeft de oplossing. Zeker weten!

Het is alleen nog niet zichtbaar of door iedereen gedragen. Met MT begeleiding van WEYT zetten we samen de luikjes open; Verbinding en helderheid!

Tijdens inspirerende en activerende sessies werken we aan meer openheid en eerlijkheid, respect voor verschillen, nieuwe inzichten en heldere doelen en afspraken.

Als specialist in industriële, technische en handelsomgevingen kennen we de dynamiek. Daardoor kunnen we inhoudelijke issues, werkrelaties en resultaten met elkaar verbinden. Diepgaande vragen stellen en relevante suggesties doen.

Het resultaat? Betere samenwerking; nieuwe energie; meer eenheid en helderheid; een duidelijke focus en strategie.

Meteen aan de slag!

  1. Reserveer 1 uur tijdens je volgende MT vergadering.
  2. Laat een expert van WEYT aanschuiven.
  3. Ontdek direct wat er aan de hand is.
  4. Beslis of/hoe je verdergaat.
Ik wil kennis maken

WEYT heeft ons weer door een mooie dag geleid. De teamdag sloot perfect aan bij ons als persoon maar bood ook voldoende mogelijkheid om door te vragen en een laagje dieper te gaan. Dank & complimenten.

MT-lid na een periodieke teamdag

Meest gestelde vragen

Wat is MT begeleiding?

MT begeleiding is concrete, doelgerichte begeleiding voor het management- of directieteam. Afhankelijk van het vraagstuk schuift een expert van WEYT  aan tijdens MT-overleggen of organiseren we aparte heisessies. Tijdens deze sessies werkt het MT aan communicatie, samenwerking, strategiebepaling of -implementatie. Je leert hoe je gezamenlijk werkt aan succes.

Wat levert MT begeleiding op?

Met MT begeleiding zet je het MT weer op het pad richting focus, groei en ontwikkeling. Deze activerende sessies zorgen voor duidelijkheid, betere samenwerking en nieuwe energie. We maken afspraken, volgen die op en evalueren de uitkomst.

Hoelang duurt een MT begeleidingstraject?

De duur van een MT begeleidingstraject is afhankelijk van het vraagstuk van de organisatie. Het betreft altijd een maatwerktraject. Soms is één intensieve sessie toereikend, soms vergt het langere begeleiding van meerdere maanden.

Wat is de concrete output van een MT begeleidingstraject?

De output is afhankelijk van het vraagstuk. Bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfsstrategie, meetbaar verbeteringen in het rendement of zichtbaar betere samenwerking tussen MT leden en afdelingen.

Wat je altijd mag verwachten van een begeleidingstraject zijn heldere, haalbare doelen en afspraken. Daarnaast biedt een traject altijd nieuwe nuttige inzichten in de teamdynamiek en concrete handvatten voor inspirerende communicatie.

Consultant

Lambert is gedreven en veelzijdig. Dankzij zijn ruime ervaring weet hij hoe je complexe puzzels het best aanpakt. Lambert combineert bedrijfskundige inzichten met bewezen psychologie achter groepsdynamiek, communicatie en samenwerking om processen, teams en organisaties te optimaliseren.

Plan eenvoudig een afspraak met Lambert