Even wat anders!

“In ons bedrijf heeft iedereen een kleurentraining gedaan! Ja dat was echt leuk.  En best confronterend. Dat weet ik nog wel”.

Ja…. en wat gebeurde er daarna? Bij jullie in het MT, op de werkvloer, in de vergaderzaal, of op kantoor? Ben je echt een stap dichter bij je doel gekomen? …. Of doen jullie nog steeds vooral alsof?

Bij Weyt vinden we kleurentrainingen prima. Doen we soms ook wel eens. En coachen met paarden of een verre exclusieve MT-incentive; geen probleem, lekker doen. Het zijn leuke ervaringen voor een dag, maar voor echte verandering is er méér nodig.

We zien dat de meeste mensen best weten waar het knelt. Ze weten dat ze het onuitgesprokene bespreekbaar moeten maken, respectvol moeten onderzoeken, keuzes moeten maken én dat volhouden. Maar tussen weten en doen zit een groot -essentieel- verschil!

Wij leren leidinggevenden en teams om naast de inhoudelijke discussies en de gezelligheid ook de echte gesprekken te voeren. Zodat wat problematisch is altijd besproken wordt én duidelijk wordt wat verantwoordelijkheid nemen betekent. Zo worden problemen constructief benoemd en aangepakt, komt jouw team altijd vooruit en blijft het niet bij die ene dag.

WEYT brengt je van denken naar doen.

Neem direct contact op

De kracht van WEYT

Juist als het complex is, als bijvoorbeeld al het voorgaande niet werkte, dan kunnen wij het verschil maken. We streven naar een duidelijke, pragmatische aanpak en oplossingen die werken.

WEYT is een initiatief van Lambert de Haas; je maakt gebruik van zijn professionele netwerk van zelfstandige organisatieontwikkelaars.

Met ruim 20 jaar ervaring in technische-, industriële- en handelsomgevingen, kunnen we ons snel verplaatsen in jouw uitdagingen. We haken aan waar jij gebleven bent.

We combineren bedrijfskunde met de bewezen psychologie achter leiderschap, groepsdynamiek, communicatie en samenwerking.

Maatwerk

Zodat we altijd aansluiten bij jouw specifieke situatie, je wensen en je mogelijkheden.

Verbonden & Gedreven

Met respect, humor en compassie ook de lastige dingen aangaan.

Doen wat werkt

Praktisch aanpakken vanuit een stevige theoretische onderbouwing.

Complexe situaties

We leggen focus op de uitdaging en zijn veelzijdig in de aanpak.

Ons netwerk van experts!

Ontmoet

Lambert de Haas

Trainer, Teamcoach & eigenaar WEYT

Waar ik geboren ben, was je boer, loonwerker of bouwvakker. Of je zat op de vrachtwagen. Dat kon ook.

Ik wilde er iets anders van maken. Op mijn manier. Zo kwam ik nieuwsgierig zoekend, neusstotend en doorzettend in de meest uiteenlopende situaties terecht.

Mijn ervaringen maken me veelzijdig, verbindend en gedreven om er écht iets van te maken.

Met ruim 20 jaar ervaring vind ik makkelijk mijn weg in lastige organisatorische uitdagingen. Ik werk vooral aan de “zachte” kanten van teams en leiderschap met daarbij ook veel aandacht voor de “harde” procesmatige zaken.

Als ondernemer, bedrijfskundige en organisatieontwikkelaar voel ik me het meest op mijn gemak in reële omgevingen (techniek, industrie, handel). Ik faciliteer helderheid, keuzes en veranderingen van de werkvloer tot de directietafel.

Er omheen draaien vind ik lastig. Ik ben op mijn best als jij echt bereid bent om jezelf, je team en je organisatie te ontwikkelen.

Mij beter leren kennen? Neem contact op

“3 maanden eerder dan gepland konden de externe consultants van het project af!”

Koen BrekelmansDirector Operations & Supply Chain Uniekaas Holland BV (DMK Deutsches Milchkontor GmbH)