Podcast

Lullen met Lambert

We denken tegenwoordig veel in extremen. In deze podcast gaat organisatieontwikkelaar Lambert de Haas juist opzoek naar het midden.

Hoe kunnen we elkaar weer vinden?

Beluister de laatste aflevering:

Alle afleveringen:

1. Bestaat geboren leiderschap?

Geboren leiders: wat kenmerkt hen, en bestaan ze eigenlijk wel? In deze eerste aflevering praten we met Lambert over zijn eerste pijnlijke ervaring met leidinggeven, en zijn visie op hoe je je als leider kan ontwikkelen.

2. Wat zijn de blijvende veranderingen na Corona?

In deze aflevering hebben het over de invloed van de corona pandemie op het bedrijfsleven. Wat heeft het vele thuiszitten ons opgeleverd op werkgebied?

3. Hoe ga je om met tegenstrijdige belangen?

Vandaag vertelt Lambert over zijn werk bij Traais Energie Collectief, een organisatie die tot doel heeft het Brabantse dorp Terheijden energieneutraal te maken. Hoe streef je met z’n allen één doel na als iedereen andere belangen heeft?

4. Hoe zie je nu of iets wel of niet (samen)werkt?

Lambert geeft uitleg over The Human Element, een methode die inzicht geeft in hoe jij je gedraagt binnen relaties.

Wil je meer weten over The Human Element? Ga naar weyt.nl/cornerstone-2/ en ontdek wat een Cornerstone training jou kan bieden.

5. Even over die lastige collega

Nog even over die lastige collega..

Hoe ga je om met een collega die de sfeer negatief beïnvloedt? Lambert geeft advies en vertelt over de dynamieken die je zoal tegenkomt op de werkvloer.