Begrijp de teamdynamiek

The Human Element Cornerstone

Unieke intensieve 3-daagse voor professionals, leiders en begeleiders van technische teams (open inschrijving).

Werk jij met andere mensen in een team?

Dan zul je de dynamiek in die groep willen begrijpen. En effectief willen omgaan met wat er allemaal gebeurt. Het moeilijkst zijn waarschijnlijk de onverwachte, onlogische of vervelende dingen.

Welke situaties in jouw werkomgeving leiden regelmatig tot gedoe en stress?

Wil jij dit begrijpen en veranderen?

Call +31 (0) 6 4221 6857

In de The Human Element Cornerstone leer je alles over de menselijke dynamiek in teams en groepen… en vooral hoe jij daar -effectief- mee om gaat!

Wat gaan we doen?

The Human Element Cornerstone is een intensieve workshop die jou laat ervaren hoe interactie met andere mensen werkt. De workshop laat je bewust worden en oefenen op hetzelfde moment. De opzet van de workshop zorgt dat in een korte tijd een diepe en prettige leerervaring wordt gecreëerd.

In de workshop ga je samen met de andere deelnemers aan de slag. Je leert door te doen en te ervaren; je doet mee aan oefeningen, je geeft en ontvangt feedback, je vult wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten in en je reflecteert op jezelf. Alles op basis van een eenvoudige maar diepgaande theorie over menselijke relaties.

Door gedetailleerd inzicht in jouw interacties te krijgen, ga je begrijpen hoe jij effectiever kunt zijn in (werk-) relaties. En hoe je anderen kunt ondersteunen om effectiever te zijn.

Voor wie?

Deze 3-daagse workshop richt zich op professionals, managers, teamleiders en teamcoaches uit technische omgevingen; mensen die dagelijks bezig zijn met het verbeteren van samenwerking en productiviteit in hun werkomgeving. Mensen die zichzelf en anderen (zelf-)bewust willen leiden. 

De workshop is geschikt voor mensen die bereid zijn om vanuit verbinding en openheid naar zichzelf en anderen te kijken. Mensen die het aandurven om feedback te geven én te ontvangen. Mensen die niet bang zijn iets dieper te graven om zo hun eigen functioneren en effectiviteit goed onder de loep te nemen.

Wil je weten of dit voor jou de juiste workshop is? Neem nu contact op

Wat is The Human Element?

We vertellen je graag hoe de The Human Element aanpak wordt ingezet voor leiderschap- en teamontwikkeling over de gehele wereld. De aanpak kent zijn oorsprong in de FIRO theorie van de sociaalpsycholoog William Schutz. Ga naar de voorgaande web-linkjes of neem contact op als je meer wilt weten.

De training is waardevol als je wilt leren om te gaan met weerstand en lastige issues op je werk en privé. Ook als je denkt dat je jezelf wel goed kent, kan er een wereld voor je open gaan.

Juliadeelnemer The Human Element Cornerstone

Praktische zaken!

Er is  plaats voor maximaal 12 deelnemers per workshop. Als je reserveert, ben je verzekerd van een plekje.

Wanneer je een optie neemt, nemen we eerst contact met je op. We beantwoorden eventuele vragen en bespreken met elkaar of je definitief wilt deelnemen.

Ik wil reserveren

Vul onderstaand formulier in en verzeker jezelf van een plaats in The Human Element Cornerstone training op de door jou gewenste datum. Tot 30 dagen voor aanvang kun je kosteloos annuleren.

Plek reserveren

Ik wil een optie nemen

Vul je gegevens in en neem vrijblijvend een optie. We nemen contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden. Samen bekijken we of je definitief wilt deelnemen aan The Human Element Cornerstone.

Optie nemen

Na deze training…

… ben je je bewuster van je gedragspatronen, je gevoelens & emoties en je persoonlijke motieven in het contact met anderen. Je begrijpt ook het gedrag van anderen beter. Je neemt meer verantwoordelijkheid voor de keuzes die je maakt. Dit alles geeft je rust op lastige momenten.

word je door je omgeving (werk, privé) ervaren als proactiever, creatiever, besluitvaardiger en opener . Je hebt een meer open houding ten opzichte van anderen en veranderingen. Met een proactieve houding kun en wil je meer eigen verantwoordelijkheid nemen. Je vergroot je invloed.

weet jij hoe je anderen vanuit een maximaal open houding kunt benaderen, zonder jezelf en de ander emotioneel of zakelijk te beschadigen. Je communicatieve vermogen is groter. Je kunt prettige en effectieve samenwerking vormgeven.

Dag 1 8:30 inloop
Kennismaken met de andere deelnemers en de trainers.
Introductie, keuze & openheid.
Inzicht in je interpersoonlijk gedrag.
Herkennen en omgaan met je (onbewuste) verdedigingsmechanismen.
22:00 – Einde dag 1

Dag 2 9:00
Inzicht in je gevoelswereld en je zelfbeeld
Methodieken voor het vergroten van persoonlijke kracht
22:00 – Einde dag 2

Dag 3 9:00
De essentie van je effectiviteit, persoonlijk actieplan maken.
17:00 – Einde van de workshop

Tijdens het programma is de lunch (3x), diner (2x), ontbijt (2x) en overnachting (2x) georganiseerd voor alle deelnemers. Het samen doorlopen van het programma maakt een essentieel onderdeel uit van de workshop. 

6-7-8 maart 2024
(TC24-1)

Inschrijven voor:
24 februari 2024

Begeleiders:
Lambert de Haas / Corien Haver

Locatie:
Hof van Vijfeijken te Boxtel

5-6-7 juni 2024
(TC24-2)

Inschrijven voor:
18 mei 2024

Begeleiders:
Lambert de Haas / Corien Haver

2-3-4 oktober 2024
(TC24-3)

Inschrijven voor:
21 september 2024

Begeleiders:
Lambert de Haas / Corien Haver

27-28-29 november 2024
(TC24-4)

Inschrijven voor:
16 november 2024

Begeleiders:
Lambert de Haas / Corien Haver

Locatie

De locatie en de groep waarin je zit zijn een essentieel onderdeel van je ervaring. Daarnaast willen we je het gevoel geven dat je op een prettige retraite bent.

Daarom kiezen we altijd voor een locatie met de volgende voorzieningen:

 • In de natuur (neem eventueel wandel- / sportkleding mee).
 • Gezonde, verse en smakelijke voeding.
 • Een plek waar je als groepsleden makkelijk tot elkaar kunt komen.
 • Een omgeving waar jij tot jezelf kunt komen als je dat wenst.
 • Faciliteiten die je helpen om je volledig op het programma te kunnen richten.

Kapellerput te Heeze

Deze wat grotere locatie midden in de bossen onder Eindhoven gebruiken we al jaren naar alle tevredenheid voor in-company trainingen. Fijne kamers, heerlijk eten, een altijd prettige sfeer en lekker wandelen in het bos tijdens een break! Voor de Cornerstone mogen we gebruik maken van een prettige ruimte aan rand van het complex. Zo is rust en ruimte voor ons zelf gegarandeerd.

Hof van Vijfeijken te Boxtel

Vlak bij natuurgebied “De Kampina”, tussen Den Bosch en Eindhoven ligt deze eeuwenoude boerderij tussen de velden, knotwilgen en langzaam stromende Kleine Aa.  Eigenaar Sjoerd staat voor ons in de keuken. Verder kunnen we er doen alsof we er thuis zijn; we zijn de enige groep die hier voltijd verblijft.  ’s Avonds kan er gezellig samen geborreld worden. En voor iedereen staat een een heerlijke boxspring klaar.

The Human Element Cornerstone 

 • 8 Dagdelen intensieve training (in 3 dagen).
  • Bewuster van gedrag, gevoel en motieven
  • Proactiever en creatiever
  • Meer invloed en rust
  • Meer communicatief vermogen
 • Maximaal 12 deelnemers.
 • Persoonlijke intake om je ontwikkelingsdoel helder te krijgen.
 • 2 Ervaren gecertificeerde trainers.
 • Officieel deelnemershandboek en instrumenten.
 • Certificaat van deelname; toegang tot andere The Human Element workshops.

€ 1600,-

alles,  inclusief accommodatie, overnachten, ontbijt, lunch, diner volgens programma *.

Prijs per deelnemer.
Exclusief 21% BTW.
Facturatie na definitieve inschrijving.
Betaling binnen 14 dagen na facturatie.

* dus geen verrassingen achteraf!